0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

برای مشاهده لیست علاقه مندی ها وارد شوید!

مشاهده محصولات فروشگاه

کیمیا گسترش عرضه کننده فروش و تعمیر پمپ های کشاورزی و صنعتی شناور، کفکش، لجن کش، پمپهای فشار قوی، اتا، دیگ بخار، روغن داغ، ویکائل، پمپ های خانگی و …

نحوه انتخاب اینورتر برای پمپ آب خانگی

دسته بندی :مقالات ۱۲ دی ۱۴۰۳ feridoony 9

نحوه انتخاب اینورتر برای پمپ آب خانگی

انتخاب اینورتر برای پمپ آب خانگی و نصب آن بر روی پمپ به منظور تغییر و کنترل دور پمپ انجام می پذیرد. این پمپ ها غالبا با دور موتورهای 3000 و 1500 دور در دقیقه و برای مصارف مسکونی معمولی پمپ های 3000 دور در دقیقه استفاده می شوند. در این مقاله قصد داریم به بررسی چگونگی انتخاب اینورتر و شرایط آن بپردازیم.

لزوم استفاده از اینورتر پمپ آب خانگی

اینورترها که در صنعت پمپ با نام کنترل کننده پمپ با سرعت متغیر یا “Variable Speed Pump Controller” نیز شناخته می شوند. از دلایل استفاده از اینورتر پمپ می توان به این مثال اشاره کرد که روزهایی که تعداد افراد حاضر در ساختمان بسیار کمتر از حالت معمول است (مانند تعطیلات و فصل مسافرت)، با استفاده از اینورتری که بر روی پمپ آب نصب شده است، می توان به راحتی می توان دور الکتروموتور را پایین آورد (ولتاژ DC به ولتاژ AC تبدیل می شود) و از طرفی فشاری به مراتب تنظیم شده تر از قبل داشت.

راهنمای انتخاب اینورتر پمپ آب خانگی

برای انتخاب اینورتر مناسب برای پمپ آب خانگی مورد نظر، باید شرایطی را لحاظ کرد تا این انتخاب به شکلی صحیح صورت پذیرد. در ادامه به فاکتورهای مهم جهت انتخاب اینورتر مناسب برای انتخاب پمپ آب خانگی می پردازیم.

 اینورتر پمپ آب خانگی

تاثیر توان پمپ در انتخاب اینورتر پمپ آب خانگی

برای انتخاب اینورتر مناسب برای پمپ آب، بهتر است ابتدا میزان توان مورد نیاز الکتروپمپ آب که بر روی پلاک آن درج شده است را در نظر بگیرید. توان الکتروپمپ ها معمولا با واحدهای کیلووات (KW) یا اسب بخار (HP) بیان می شود و هر اندازه توان را مشاهده کردید، توان اینورتر انتخابی می بایست برابر یا بیشتر از آن باشد. به عنوان مثال، چنانچه توان پمپ مورد نظر خریدار 2000 وات است، اینورتر انتخابی او می بایست 2000 تا 2200 وات باشد تا از کارایی با راندمان مطلوب اینورتر انتخابی اطمینان حاصل گردد.

تاثیر ولتاژ و فرکانس در انتخاب اینورتر پمپ آب خانگی

پمپ های سانتریفیوژ در دو نوع تک فاز و سه فاز که ولتاژ مورد استفاده در این پمپ ها شامل 220 ولت، 380 ولت می باشد و فرکانس برق در ایران نیز 50 هرتز است. لازم به ذکر است که به علت این که خروجی همه اینورترها که به ورودی پمپ ها متصل می شود، سه فاز هستند، لذا الکتروپمپ های تکفاز قابلیت دور متغیر شدن یا اتصال به اینورتر را ندارند. در نتیجه از اینورترها فقط برای الکترو پمپ های سه فاز می توان استفاده نمود.

انتخاب اینورتر پمپ آب خانگی بر اساس کارایی و صرفه جویی در انرژی

اینورترهایی با راندمان کاری بالاتر می توانند به صرفه جویی در انرژی و هزینه های عملیاتی کمک زیادی کنند، بنابراین بهتر است برای پمپ های آب خانگی اینورترهایی را انتخاب نمایید که با استانداردهای بهره وری انرژی مانند استاندارد بین المللی الکتروتکنیکال (IEC) مطابقت دارند. علاوه بر این، برخی اینورتر ها حالت ها یا الگوریتم های صرفه جویی در مصرف انرژی را ارائه می دهند که عملکرد موتور را بهینه می کند و مصرف برق را در دوره های کم تقاضا کاهش می دهند.

تاثیر طرز نصب و سیم کشی اینورتر پمپ آب خانگی در انتخاب آن

بهتر است که در انتخاب اینورتر مناسب، به سهولت نصب و سیم کشی توجه کرده و مدل های را انتخاب کنید که دستور العمل های واضح، رابط های کاربر پسند و طرح بندی ترمینال های راحت تری ارائه می دهند. همچنین مهم است که اینورتر دارای پایانه های ورودی و خروجی مناسب برای اتصال به منبع تغذیه و پمپ آب سانتریفیوژ باشد.

قیمت اینورتر برای پمپ آب خانگی و انتخاب آن

بررسی بودجه ای که می خواهید برای خرید اینورتر مورد نیازتان به آن اختصاص دهید نیز اهمیت بالایی دارد، چرا که اینورترهایی با برندهای مشهور و کیفیت بالا، معمولا از قیمت و هزینه خرید بیشتری نسبت به محصولات مشابه خود دارند.

قیمت اینورتر برای پمپ آب خانگی و انتخاب آن

مزایای نصب اینورتر بر روی پمپ آب خانگی

نصب اینورتر بر روی پمپ آب خانگی مزایای قابل توجهی دارد که از جمله آنها می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • صرفه ‌جویی در مصرف انرژی: یکی از مزایای اصلی نصب اینورتر بر روی پمپ آب خانگی، صرفه ‌جویی در مصرف انرژی است. با استفاده از اینورتر، می‌ توان سرعت و قدرت پمپ را تنظیم کرده و به طور هوشمندانه مصرف انرژی را کاهش داد.
  • حفاظت از پمپ: با استفاده از اینورتر، می ‌توان سرعت و فشار آب را به طور دقیق کنترل کرد و از ایجاد فشار زیاد بر روی پمپ جلوگیری کرد. این موضوع می‌ تواند باعث کاهش خرابی های پمپ و در نتیجه افزایش عمر مفید آن شود.
  • کاهش صدا و لرزش: با استفاده از اینورتر، می ‌توان سرعت پمپ را به طور دقیق تنظیم کرده و در نتیجه صدای تولید شده توسط پمپ را کاهش داد. همچنین، با کنترل دقیق فشار آب، لرزش های ناشی از عملکرد پمپ نیز به حداقل می‌ رسد.
  • حالت های عملکرد چندگانه: برخی از اینورترها دارای حالت های عملکرد چندگانه هستند که به کاربر این امکان را می ‌دهد تا بر اساس نیاز خود، حالت مناسب مانند حالت آب و فاضلاب، آب گرم و سرمایش و حالت تامین آب در فشار مورد نیاز خود انتخاب کند و این قابلیت ها باعث افزایش کارایی و استفاده بهینه از پمپ می ‌شوند.
  • سادگی نصب و استفاده: نصب و استفاده از اینورتر بر روی پمپ آب خانگی بسیار ساده است. بعضی از اینورترها دارای رابط های کاربری ساده و قابل فهم هستند که به کاربر امکان می ‌دهد تنظیمات مورد نظر را به راحتی انجام دهد. همچنین، نصب اینورتر نیاز به تغییرات ساختاری چشمگیر در سیستم آبدهی خانگی نیز ندارد.
  • کاهش هزینه های تعمیر و نگهداری: با استفاده از اینورتر، می‌توان هزینه های تعمیر و نگهداری پمپ آب را کاهش داد. با کنترل دقیق سرعت و فشار پمپ، خرابی های ناشی از فشار زیاد یا کاهش شدید فشار به حداقل می‌رسند و نیاز به تعمیرات پیشگیرانه کاهش می ‌یابد.
  • حفاظت از شبکه برق: با استفاده از اینورتر، می ‌توان جلوی نوسانات برق و سوئیچ های خاموش و روشن شدن پمپ را گرفت. این موضوع می ‌تواند به حفاظت از پمپ و سیستم برق خانگی کمک کند و خطرات ناشی از نوسانات برق را کاهش دهد.

مزایای نصب اینورتر بر روی پمپ آب خانگی

feridoony

راه آسان‌تری برای ارتباط با کاربران‌مان پیدا کرده‌ایم :) عضویت در کانال

مطالب زیر را حتما بخوانید:

قوانین ارسال دیدگاه در سایت

  • چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  • چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

لینک کوتاه:
0